Mobiele stroom­oplossing huren

Met de BatteryBoxx voorziet u machines, elektrisch materieel, verlichting en facilitaire voorzieningen op een fluisterstille manier van krachtige stroom en draagt u bij aan een emissievrije bouwplaats.

Bent u geïnteresseerd in deze mobiele stroomvoorziening? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

Vraag een offerte aan

De BatteryBoxx biedt u een duurzaam alternatief voor een dieselaggregaat. Bij deze tijdelijke stroomvoorziening is geen sprake van brandstofkosten, geluidsoverlast en CO2- en stikstofuitstoot op locatie.

Omdat de BatteryBoxx kan worden opgeladen met duurzame energie van zonnepanelen of windmolens kan de uitstoot van CO2-, fijnstof- en stikstof worden uitgesloten.

De BatteryBoxx is een fluisterstil alternatief voor een aggregaat. Waar de motoren van aggregaten veel lawaai maken, is de mobiele batterij stil. Dit komt ten goede aan uw medewerkers, de omwonenden en de omgeving, in het bijzonder als het project zich in de natuur bevindt.

De BatteryBoxx garandeert u een snelle installatie. Na aankomst op de locatie van uw project kan de mobiele batterij u al binnen enkele minuten krachtige stroom leveren. Plug and Play! Daarnaast is onze stroomvoorziening goed integreerbaar met andere energiebronnen zoals zonnepanelen en netaansluitingen.

Voor projecten met een hoge capaciteitsvraag kunt u de BatteryBoxx gebruiken voor het afvlakken van piekspanningen op bestaande netaansluitingen. Onze mobiele batterij levert de stroompieken en de basiscapaciteit komt van het net. Dit principe staat ook bekend als peak shaving.

Omdat de BatteryBoxx kan worden opgeladen met duurzame energie van zonnepanelen of windmolens kan de uitstoot van CO2-, fijnstof- en stikstof uitgesloten worden.

Onze emissievrije stroomvoorziening maakt gebruik van hoogwaardige componenten. De BatteryBoxx maakt bijvoorbeeld gebruik van LFP-batterijen (lithium ijzer fosfaat). Deze batterijcellen zijn duurzamer én veiliger dan de lithium-ion batterijen die vaak worden gebruikt. Daarom is de BatteryBoxx ook brandveilig.