Project

Onderhoud elementen­verharding Purmerend

Rutte Civiel heeft binnen het onderhoudsprogramma van de Gemeente Purmerend het bestek onderhoud aan elementenverharding aangenomen. Het gaat om het gepland lokaal repareren en vervangen van de wegen en het opnieuw bestraten van parkeervakken, stoepen en wegen. Ook wordt de bestrating in bepaalde wijken vijf tot tien centimeter opgehoogd.

De voordelen van de BatteryBoxx voor Rutte Civiel op het project in de Gemeente Purmerend:

• Off-grid stroomaansluiting.
• Elektrische machines opladen op de projectlocatie.
• Meerdere aansluitingen voor het op- en ontladen.
• Eenvoudig te verplaatsen dankzij het geringe gewicht.

Perfecte off-grid stroomoplossing

Om de verschillende werkzaamheden ten behoeve van het onderhoud aan de elementenverharding uit te voeren, zet Rutte Civiel elektrisch materieel in. Er is een BatteryBoxx geplaatst om dit materieel van stroom te voorzien. Het is niet altijd mogelijk om deze machines op een projectlocatie op te laden. De BatteryBoxx biedt voor dit soort locaties de perfecte oplossing om off-grid een stroomaansluiting te creëren.

Gemakkelijk te verplaatsen stroomvoorziening

Omdat de BatteryBoxx voor het op- en ontladen meerdere aansluitingen heeft, zijn verloopstekkers niet nodig. Bovendien is deze groene stroomvoorziening dankzij zijn geringe gewicht eenvoudig te verplaatsen met kleine machines!

Mobiele stroomoplossing in twee modellen

Altijd een duurzame
stroomvoorziening voor uw project

BatteryBoxx 198kWh
De meest flexibele stroomoplossing - BatteryBoxx

Type 198 kWh

vanaf

€150,-

per dag

Afmeting
Gewicht
Aansluitingen

1745 x 1284 x 1057 mm
1800 kg

125A/400V (optioneel)
1 x 63A/400V
2 x 32A/400V
1 x 16A/400V
2 x 16A/230V

BatteryBoxx 66kWh
De meest flexibele stroomoplossing - BatteryBoxx

Type 66 kWh

vanaf

€52,-

per dag

Afmeting
Gewicht
Aansluitingen

1230 x 830 x 890 mm
750 kg

1 x 63A/400V (optioneel)
1 x 32A/400V
1 x 16A/400V
3 x 16A/230V

Off-grid voorzien in uw elektriciteitsbehoefte

De voordelen van onze mobiele stroomoplossing

De BatteryBoxx biedt een duurzame stroomoplossing voor elk project binnen de wegenbouw, waterbouw, woningbouw en evenementenbranche. Met onze mobiele batterij bent u off-grid razendsnel voorzien van krachtige stroom, ofwel beschikt u overal over een eigen stroomvoorziening waarmee u in uw elektriciteitsbehoefte voorziet.

De BatteryBoxx biedt u een duurzaam alternatief voor een dieselaggregaat. Bij deze tijdelijke stroomvoorziening is geen sprake van brandstofkosten, geluidsoverlast en CO2- en stikstofuitstoot op locatie.

Omdat de BatteryBoxx kan worden opgeladen met duurzame energie van zonnepanelen of windmolens kan de uitstoot van CO2-, fijnstof- en stikstof uitgesloten worden.

De BatteryBoxx is een stil alternatief voor een aggregaat. Waar de motor van aggregaten veel lawaai maken, is de mobiele batterij volledig stil. Dit komt ten goede aan uw medewerkers, de omwonenden en de omgeving, in het bijzonder als het project zich in de natuur bevindt.

De BatteryBoxx garandeert u een snelle installatie. Na aankomst op de locatie van uw project kan de mobiele batterij u al binnen enkele minuten krachtige stroom leveren. Plug and Play! Daarnaast is onze stroomvoorziening goed integreerbaar met andere energiebronnen zoals zonnepanelen en netaansluitingen.

Voor projecten met een hoge capaciteitsvraag kunt u de BatteryBoxx gebruiken voor het afvlakken van piekspanningen op bestaande netaansluitingen. Onze mobiele batterij levert de stroompieken en de basiscapaciteit komt van het net. Dit principe staat ook bekend als peak shaving.

Omdat de BatteryBoxx kan worden opgeladen met duurzame energie van zonnepanelen of windmolens kan de uitstoot van CO2-, fijnstof- en stikstof uitgesloten worden.

Onze emissievrije stroomvoorziening maakt gebruik van hoogwaardige componenten. De BatteryBoxx maakt bijvoorbeeld gebruik van LFP-batterijen (lithium ijzer fosfaat). Deze batterijcellen zijn duurzamer én veiliger dan de lithium-ion batterijen die vaak worden gebruikt. Daarom is de BatteryBoxx ook brandveilig.