Project

Tt. Vasumweg Amsterdam-Noord

In het gebied rond de Tt. Vasumweg in Amsterdam-Noord was tot voor kort weinig ruimte om prettig en veilig te fietsen. De fietsers moesten op smalle fietsstroken of op de rijbaan rijden. Aannemingsmaatschappij Van Gelder heeft de opdracht om de Tt. Vasumweg, Processorstraat en delen van de Hardwareweg, Softwareweg en Toetsenbordweg fietsveiliger te maken, door de aanleg van brede fietsstroken met rood asfalt en nieuwe markeringen.

Emissieloos werken

De vakmensen van Aannemingsmaatschappij Van Gelder voeren de werkzaamheden van dit project zo veel mogelijk emissieloos uit met behulp van elektrisch materieel. Zo draait er een elektrische mobiele kraan en rijdt er een elektrische vrachtwagen.

Wat voorziet de BatteryBoxx op de Tt. Vasumweg in Amsterdam-Noord van stroom?

• Ketenpark met schaftgelegenheden.
• Elektrische mobiele kraan.
• Elektrische vrachtwagen.

Ketenpark van stroom voorzien

Het ketenpark waar de schaftgelegenheden zijn en waar de uitvoering zijn werkzaamheden doet, wordt door de BatteryBoxx voorzien van stroom. Als deze mobiele stroomoplossing leeg is, kan Aannemingsmaatschappij Van Gelder een laadhub inzetten om de BatteryBoxx op te laden.

Transport met elektrische Ford Transit

Doordat de BatteryBoxx compact is gebouwd en slechts 750 kg weegt, is die gemakkelijk te transporteren met een elektrische Ford Transit pick-up bus. Op deze manier is het mogelijk om zowel de bus als de BatteryBoxx efficiënt op te laden met de laadhub van Aannemingsmaatschappij Van Gelder.

Mobiele stroomoplossing in twee modellen

Altijd een duurzame
stroomvoorziening voor uw project

BatteryBoxx 198kWh
De meest flexibele stroomoplossing - BatteryBoxx

Type 198 kWh

vanaf

€150,-

per dag

Afmeting
Gewicht
Aansluitingen

1745 x 1284 x 1057 mm
1800 kg

125A/400V (optioneel)
1 x 63A/400V
2 x 32A/400V
1 x 16A/400V
2 x 16A/230V

BatteryBoxx 66kWh
De meest flexibele stroomoplossing - BatteryBoxx

Type 66 kWh

vanaf

€52,-

per dag

Afmeting
Gewicht
Aansluitingen

1230 x 830 x 890 mm
750 kg

1 x 63A/400V (optioneel)
1 x 32A/400V
1 x 16A/400V
3 x 16A/230V

Off-grid voorzien in uw elektriciteitsbehoefte

De voordelen van onze mobiele stroomoplossing

De BatteryBoxx biedt een duurzame stroomoplossing voor elk project binnen de wegenbouw, waterbouw, woningbouw en evenementenbranche. Met onze mobiele batterij bent u off-grid razendsnel voorzien van krachtige stroom, ofwel beschikt u overal over een eigen stroomvoorziening waarmee u in uw elektriciteitsbehoefte voorziet.

De BatteryBoxx biedt u een duurzaam alternatief voor een dieselaggregaat. Bij deze tijdelijke stroomvoorziening is geen sprake van brandstofkosten, geluidsoverlast en CO2- en stikstofuitstoot op locatie.

Omdat de BatteryBoxx kan worden opgeladen met duurzame energie van zonnepanelen of windmolens kan de uitstoot van CO2-, fijnstof- en stikstof uitgesloten worden.

De BatteryBoxx is een stil alternatief voor een aggregaat. Waar de motor van aggregaten veel lawaai maken, is de mobiele batterij volledig stil. Dit komt ten goede aan uw medewerkers, de omwonenden en de omgeving, in het bijzonder als het project zich in de natuur bevindt.

De BatteryBoxx garandeert u een snelle installatie. Na aankomst op de locatie van uw project kan de mobiele batterij u al binnen enkele minuten krachtige stroom leveren. Plug and Play! Daarnaast is onze stroomvoorziening goed integreerbaar met andere energiebronnen zoals zonnepanelen en netaansluitingen.

Voor projecten met een hoge capaciteitsvraag kunt u de BatteryBoxx gebruiken voor het afvlakken van piekspanningen op bestaande netaansluitingen. Onze mobiele batterij levert de stroompieken en de basiscapaciteit komt van het net. Dit principe staat ook bekend als peak shaving.

Omdat de BatteryBoxx kan worden opgeladen met duurzame energie van zonnepanelen of windmolens kan de uitstoot van CO2-, fijnstof- en stikstof uitgesloten worden.

Onze emissievrije stroomvoorziening maakt gebruik van hoogwaardige componenten. De BatteryBoxx maakt bijvoorbeeld gebruik van LFP-batterijen (lithium ijzer fosfaat). Deze batterijcellen zijn duurzamer én veiliger dan de lithium-ion batterijen die vaak worden gebruikt. Daarom is de BatteryBoxx ook brandveilig.